Gastenboek

Schrijf jouw ervaring

 
 
 
 
 
Wij gaan zorgvuldig op met jouw gegevens.
30 berichten.
Fam Venema schreef op 11 september 2020:
Fam Venema schreef op 11-09-2020 Wij hebben op 24-08-2020 een mooie rolstoelbus gekocht bij Piet.We zijn zeer gastvrij ontvangen en hebben onze oude bus bij hem in kunnen inruilen.Na wat problemen met wat lak schade op het dak van de nieuwe bus,wat wij bij een spuiterij zelf hebben laten behandelen is Piet ons in de gemaakte kosten goed tegemoet gekomen.Dit is Super goed geregeld en afgehandeld. Top Piet nog bedankt.Een fijn bedrijf een echte aanrader voor andere kopers van een rolstoel bus of auto. Groetjes Fam Venema.
Fam. van de Koot schreef op 8 september 2020:
Na een hele dag rondkijken ,met mijn vader van 80, naar een rolstoelauto kwamen we bij PW rolstoelauto’s terecht. Daar zagen we een mooie auto en werden vriendelijk geholpen door de eigenaar. Hij legt alles rustig uit en kregen meteen vertrouwd gevoel. Toen wij auto kwamen ophalen bleef er lampje een lampje branden in dashboard, maar loste hij meteen op door naar een garage te rijden. We mochten meekijken wat het was. Mijn ouders hebben erg veel plezier van de auto. Bedankt. Met vriendelijke groet, fam. van de Koot
Fam. Graafland schreef op 31 juli 2020:
Na oriëntatie op internet en marktplaats een geschikte rolstoelauto gevonden. Zo kwamen wij bij PW Rolstoelauto's terecht. Een telefonische afspraak met de - zeer gastvrije - eigenaar gemaakt voor bezichtiging en proefrit. Dit kon zonder problemen geregeld worden. Wij komen uit de buurt van Rotterdam maar het is het zeker waard om de rit naar Drente te maken. Wat beloofd was werd helemaal waar gemaakt. Fijne ontvangst met koffie, daarna op het gemak naar de rolstoelauto gekeken (de specialiteit van dit bedrijf), proefrit gemaakt. Door Piet (eigenaar van het bedrijf) werd ook eerlijk gewezen op de tekortkoming van de auto. Geeft bij elkaar een vertrouwd gevoel, terwijl wij van nature argwanend zijn voor autohandelaren. Die angst werd snel weggenomen en wij gingen met een heel goed gevoel weer op weg naar het westen in onze nieuwe auto. Bedankt Piet. U bent een echte aanrader voor andere kopers. Groet van de familie Graafland
Familie Bens schreef op 24 juli 2020:
Omdat onze dochter niet meer in de bus past, verkochten we onze trouwe bus aan Piet. Fijn contact, mooi gesprek en zeer netjes afgehandeld. We hopen dat de volgende eigenaren er net zoveel plezier van hebben als dat wij dat gehad hebben!
Louis schreef op 28 mei 2020:
Vandaag onze rolstoelbus aan Piet van PW rolstoelauto's verkocht. Na 11 jaar trouwe dienst mag hij weg omdat onze mindervalide dochter helaas is overleden. We hopen dat de volgende eigenaren er net zoveel gemak en rijplezier van zullen hebben als wij dat hebben gehad. Alles netjes en vriendelijk afgehandeld met Piet. Heel tevreden. groet Louis en Monique
Kevin schreef op 24 mei 2020:
Afgelopen donderdag onze rolstoel auto hier naar toe gebracht , wij zijn keurig netjes ontvangen en geholpen nogmaals bedankt voor de fijne afhandeling
Femke schreef op 27 maart 2020:
Ik heb afgelopen week bij Piet een rolstoelbus gekocht voor mij en mijn rolstoelafhankelijke zoon. Ik vond het erg fijn dat hij door eigen ervaring goed mee kon denken in de voor/nadelen van bus, bestelauto. Ik ben dan ook ontzettend blij en dankbaar met mijn gemaakte keuze!! Vond het super spannend om zelf een bus aan te schaffen, maar heb er een heel goed gevoel aan over gehouden: Piet bedankt!! Was fijn om kennis te maken, en bedankt voor de lekkere koffie 🙂 Lieve groet Femke en Nikai
Mohammed de Vries schreef op 25 februari 2020:
Na toch wel lang zoeken op internet, kwamen we bij Piet terecht. Dit is ons zeer goed bevallen. Afspraak gemaakt en keurig de auto geleverd met nieuwe apk. We werden zeer gastvrij ontvangen. Rustig alle papier werk gedaan. TOP! Bedankt! Zeer blij met de auto.
Ubel en Erna schreef op 16 februari 2020:
Op advies van onze ergotherapeut kwamen we bij Piet terecht. We werden vakkundig en vriendelijk geholpen en waren erg tevreden met onze rolstoelauto. Toen we na een week erachter kwamen dat het in- en uitrijden voor Erna te moeilijk ging konden we zonder problemen onze auto omruilen voor een auto met lier en zijn nu helemaal tevreden!
Gerry en Tim schreef op 27 december 2019:
Piet, we zijn helemaal gelukkig met onze Berlingo . Hij rijdt super en wat heerlijk dat ik niet meer hoef te tillen. We zijn super geholpen door jullie en zal het ook zeker bij anderen aanbevelen. Nogmaals dank je wel.
Dorina schreef op 11 november 2019:
Een auto kopen in deze tijd is al niet makkelijk maar een rolstoelauto- of bus al helemaal niet. Na meerdere teleurstellingen (slechte auto's, onredelijk hoge vraagprijzen en zelfs een auto die niet reed bij bezichtiging!) hebben PW rolstoelauto's gekozen o.b.v goed contact en vertrouwen. Het was een heel eind rijden maar gelukkig bleek dat gevoel te kloppen want we kwamen niet voor niks. We hebben een Renault Kangoo rolstoelauto voor een schappelijke prijs gekocht en zijn er tevreden mee. Alles werd netjes afgehandeld met Piet.
Miranda & Frouk schreef op 16 oktober 2019:
We waren op zoek naar bus of auto voor elektrische rolstoel voor Frouk. Na heen en weer geappt heeft hij ons goed geholpen en geadviseerd. Hij bracht bus naar ons toe laten zien en proefrit gedaan. We hebben bus Ford Transit gekocht. Piet weet heel veel van en heeft ons goed geholpen met regelen. Dank je wel, Piet!
Grave schreef op 22 juli 2019:
Op zoek naar onze eerste rolstoelbus en heel wat sites bezocht. Gelukkig uiteindelijk hier terecht gekomen! Mooie bussen/auto's met mooie prijzen EN dicht bij ons in de buurt. Wat wilden we nog meer? Nou niks, dus hier onze eerste bus gekocht. Wat zijn we blij!! We kunnen er weer zonder zorgen erop uit met onze kids. Ook goede advies gekregen van Piet. Hij is zeer betrokken! Echt super!!
Maxine schreef op 29 april 2019:
Piet en Hilly zijn vriendelijke mensen, die echt met je proberen mee te denken in de noodzakelijkheid van hulpmiddelen. oplossingsgericht en meelevend, prettige manier van communiceren en natuurlijk niet te vergeten in het bezit van een wisselend aanbod nette auto's, voor meer dan nette prijzen! een plek die je niet wilt overslaan in je zoektocht naar aangepast vervoer. bedankt voor alles, Jaap, Joe en Maxine
Bart Jan Jongenotter schreef op 17 april 2019:
ik heb 14 dagen het internet afgestruind om een rolstoelbus tbv mijn vrouw te vinden en ben uiteindelijk bij Piet uitgekomen omdat hij een VW transporter met automaat aanbood. De prijs was zeer redelijk en de afwikkeiling van de koop bijzonder plezierig. Mijn vrouw is er erg blij mee en wij hopen er samen nog veel plezier van te hebben.
Kristel schreef op 2 februari 2019:
Afgelopen vrijdag heb ik mijn eerste auto bij Piet gekocht. Als 21 jarige vrouw in een elektrische rolstoel was het al langere tijd een droom om in bezit van eigen rolstoelbus te zijn. Om zo te gaan en staan waar ik wou. Lang bleef dit door hoge kosten van auto+aanpassingen bij een droom. Tot we bij Piet terecht kwamen. Hier vond ik een betaalbare, tweedehands rolstoelbus, volledig aangepast naar wat ik nodig had. Gelukkiger kon je mij niet maken. Hoewel ik er (nog) niet zelf ik kan rijden, is het toch fijn dat ik voorin de auto naast mijn vriend kan zitten in mijn rolstoel. Zoals het hoort! Piet heeft ons super goed geholpen en mij erg gelukkig gemaakt met een extra stukje vrijheid.
Danita en Roy schreef op 15 oktober 2018:
Afgelopen zaterdag zijn wij uitstekend geholpen door Piet. We kregen uitgebreid advies en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Uiteindelijk hebben wij een prachtige rode Volkswagen Transporter mee naar huis mogen nemen. We zijn er heel blij mee en komen graag nog eens terug! Nogmaals bedankt Piet.
Jan Smit schreef op 24 juli 2018:
Beste Piet, we zijn erg tevreden met de door ons aangeschafte rolstoelauto. Het contact liep zeer plezierig en alle afspraken zijn keurig netjes nagekomen.
Admin-antwoord door: Piet van der Weide
dank voor de reactie groet Piet
Annelies en Danny Koster schreef op 18 april 2018:
Hallo Piet, we willen je hartelijk danken voor de service die je ons hebt gegeven bij de aanschaf van onze bus. Niet alleen de service maakt het prettig om bij jou te komen, jij begrijpt wat wij zoeken en wat wij nodig hebben. En geen mooie praatjes, maar gewoon zeggen hoe het is. Dit is de tweede bus die we bij jou hebben gekocht en we zullen in de toekomst zeker weer bij jou komen. Hartelijke groet, Annelies en Danny Koster
J.W.POLMAN schreef op 9 augustus 2017:
Beste Piet. Wij hebben sinds afgelopen vrijdag 4 Augustus de Kango rolstoelauto bij jou bekeken en vrijwel direct besloten om de auto te kopen.Wij zijn er reusachtig blij mee. Nu kunnen we weer samen een tourtje maken naar de kinderen, naar andere verplichte bezoeken zoals ziekenhuis enz. Wij zij er al een paar dagen mee op pad gegaan en de auto functionneert uitstekend. Wij hopen er nog een antal gelukkige jaren mee voort te kunnen. Hartelijke groeten Ali en Wim Polman