Gastenboek

Schrijf jouw ervaring

 
 
 
 
 
Wij gaan zorgvuldig op met jouw gegevens.
38 berichten.
Joke la Roi heeft geschreven op 16 februari 2022
Afgelopen week ben ik getipt, om eens bij PW-rolstoelauto's te gaan kijken voor een aangepaste bus. Mijn man is niet meer in staat zelf te rijden, dus zo'n auto is dan een uitkomst. Piet zou geschikt in prijs zijn en mooie auto's verkopen. Nou dat was niet teveel gezegd!!! Ik was van plan me alleen te oriënteren, maar ben direct gevallen voor een aangepaste Fiat Ducato. Maandag gekeken, dinsdag proefrit gemaakt en de knoop meteen doorgehakt. De bus overtreft mijn en onze verwachtingen. We hopen er dan ook nog lang plezier aan te beleven. Piet bedankt voor alle hulp bij de aankoop en administratieve afhandeling! Groeten Kees & Joke.
Raymond Gerrits heeft geschreven op 4 augustus 2021
Gisteren bij Piet geweest om naar een geschikte auto te kijken voor ons en onze dochter. we hadden een andere op het oog maar Piet had er net een nieuwe binnen gekregen. Een prachtige auto. Toch nog even gekeken naar de auto waar voor kwamen. Maar eigenlijk waren we al om. Na enig overleg en een goede kop koffie zijn we uiteindelijk voor deze auto gegaan. En ik moet zeggen voor een zéér geschikte prijs. Alles werd netjes afgehandeld. Piet nogmaals bedankt, ook namens onze dochter. Ze vind hem prachtig. We gaan hier veel plezier van beleven. Groeten Fam Gerrits.
Driehuijs heeft geschreven op 28 juli 2021
Wat een service. Onze auto stond in zuid Limburg. Na enig overleg werd hij opgehaald. Kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai erbij en daar ging de auto, nadat er netjes de prijs betaald was en later het vrijwaringsbewijs gemaild. Dit is een betrouwbaar bedrijf wat mooi werk doet. Hopelijk heeft de volgende eigenaar er veel mooie km mee. En Piet, bedankt!!
B. Ridder heeft geschreven op 20 juni 2021
Wij hebben onze eerste rolstoelauto/scootmobielauto gekocht bij Piet. Het was voor ons bijna 300 km rijden. Wij zijn hartelijk ontvangen en het was zeer plezierig zaken doen. Kosten noch moeite werden bespaard. Ik zal zeer zeker weer naar Piet gaan voor een rolstoelauto. Ik raad het een ieder aan.
Adri Post heeft geschreven op 26 maart 2021
Wij zijn voor de tweede keer prima geslaagd bij Piet. De eerste keer betrof het een Seat rolstoelauto die ondanks de hoge leeftijd (2001)nog 6jaar een onmisbaar vervoersmiddel was, tenslotte begaf het hydraulisch systeem het. Ik vond het prettig om met veel vertrouwen in een goede tweedehands rolstoelauto opnieuw naar de Koningweg 1 in Dalerpeel te gaan. Dat vertrouwen werd niet beschaamd .Er was tijd en meedenken aanwezig om mij tot de juiste keuze te laten komen . Ik ben zeer tevreden met onze nieuwe aankoop!
Diana Hemrika heeft geschreven op 17 maart 2021
We waren al een poosje aan het kijken naar een geschikte bus waarin we de rolstoel makkelijk kwijt konden. Maar toen kwamen we een bus van Piet PW Rolstoel auto's tegen. We hadden gelijk een afspraak voor de volgende ochtend en we hebben de bus gelijk meegenomen. Een eerlijk bedrijf, vriendelijk en een ontzettend goede service. In de toekomst zullen wij zeker nog eens terugkomen mocht het nodig zijn. En ik raad dit bedrijf zeker aan voor iedereen die een bus zoekt waarin je als invalide de juiste aanpassingen nodig hebt. Nogmaals bedank ik Piet bij deze voor de goede service!
Martin donker heeft geschreven op 10 oktober 2020
hoi allemaal Na lang zoeken naar een rolstoelbus voor mijn zoon kwamen wij bij Piet terecht Een super mooie bus met alles er op en er aan wat ons wel aanstond toen maar is geen kijken. We werden vriendelijk ontvangen door Piet en zijn vrouw toen naar de bus gaan kijken die we op het oog hadden. Na een kleine proefrit was de beslissing al snel gevallen. nu zijn we zeer tevreden over de bus en natuurlijk ook over het bedrijf van Piet goede afspraken, goede hulp, gelijk handelen,enz enz we zijn super tevreden en in de toekomst zeker weer klant bedankt Piet
Fam Venema heeft geschreven op 11 september 2020
Fam Venema schreef op 11-09-2020 Wij hebben op 24-08-2020 een mooie rolstoelbus gekocht bij Piet.We zijn zeer gastvrij ontvangen en hebben onze oude bus bij hem in kunnen inruilen.Na wat problemen met wat lak schade op het dak van de nieuwe bus,wat wij bij een spuiterij zelf hebben laten behandelen is Piet ons in de gemaakte kosten goed tegemoet gekomen.Dit is Super goed geregeld en afgehandeld. Top Piet nog bedankt.Een fijn bedrijf een echte aanrader voor andere kopers van een rolstoel bus of auto. Groetjes Fam Venema.
Fam. van de Koot heeft geschreven op 8 september 2020
Na een hele dag rondkijken ,met mijn vader van 80, naar een rolstoelauto kwamen we bij PW rolstoelauto’s terecht. Daar zagen we een mooie auto en werden vriendelijk geholpen door de eigenaar. Hij legt alles rustig uit en kregen meteen vertrouwd gevoel. Toen wij auto kwamen ophalen bleef er lampje een lampje branden in dashboard, maar loste hij meteen op door naar een garage te rijden. We mochten meekijken wat het was. Mijn ouders hebben erg veel plezier van de auto. Bedankt. Met vriendelijke groet, fam. van de Koot
Fam. Graafland heeft geschreven op 31 juli 2020
Na oriëntatie op internet en marktplaats een geschikte rolstoelauto gevonden. Zo kwamen wij bij PW Rolstoelauto's terecht. Een telefonische afspraak met de - zeer gastvrije - eigenaar gemaakt voor bezichtiging en proefrit. Dit kon zonder problemen geregeld worden. Wij komen uit de buurt van Rotterdam maar het is het zeker waard om de rit naar Drente te maken. Wat beloofd was werd helemaal waar gemaakt. Fijne ontvangst met koffie, daarna op het gemak naar de rolstoelauto gekeken (de specialiteit van dit bedrijf), proefrit gemaakt. Door Piet (eigenaar van het bedrijf) werd ook eerlijk gewezen op de tekortkoming van de auto. Geeft bij elkaar een vertrouwd gevoel, terwijl wij van nature argwanend zijn voor autohandelaren. Die angst werd snel weggenomen en wij gingen met een heel goed gevoel weer op weg naar het westen in onze nieuwe auto. Bedankt Piet. U bent een echte aanrader voor andere kopers. Groet van de familie Graafland
Familie Bens heeft geschreven op 24 juli 2020
Omdat onze dochter niet meer in de bus past, verkochten we onze trouwe bus aan Piet. Fijn contact, mooi gesprek en zeer netjes afgehandeld. We hopen dat de volgende eigenaren er net zoveel plezier van hebben als dat wij dat gehad hebben!
Louis heeft geschreven op 28 mei 2020
Vandaag onze rolstoelbus aan Piet van PW rolstoelauto's verkocht. Na 11 jaar trouwe dienst mag hij weg omdat onze mindervalide dochter helaas is overleden. We hopen dat de volgende eigenaren er net zoveel gemak en rijplezier van zullen hebben als wij dat hebben gehad. Alles netjes en vriendelijk afgehandeld met Piet. Heel tevreden. groet Louis en Monique
Kevin heeft geschreven op 24 mei 2020
Afgelopen donderdag onze rolstoel auto hier naar toe gebracht , wij zijn keurig netjes ontvangen en geholpen nogmaals bedankt voor de fijne afhandeling
HenriKiel heeft geschreven op 23 mei 2020
Deze week zijn wij uiteindelijk terecht gekomen bij deze onderneming. De eigenaar is een betrokken iemand die zelf een gehandicapte zoon heeft en als geen ander op de hoogte is wat de vereiste voor een aangepaste rolstoel/scootmobiel auto is. Na een proefrit hebben wij besloten de aangeboden auto aan te schaffen. Ook de afhandeling verliep erg prettig. Henri Kiel
Femke heeft geschreven op 27 maart 2020
Ik heb afgelopen week bij Piet een rolstoelbus gekocht voor mij en mijn rolstoelafhankelijke zoon. Ik vond het erg fijn dat hij door eigen ervaring goed mee kon denken in de voor/nadelen van bus, bestelauto. Ik ben dan ook ontzettend blij en dankbaar met mijn gemaakte keuze!! Vond het super spannend om zelf een bus aan te schaffen, maar heb er een heel goed gevoel aan over gehouden: Piet bedankt!! Was fijn om kennis te maken, en bedankt voor de lekkere koffie 🙂 Lieve groet Femke en Nikai
Mohammed de Vries heeft geschreven op 25 februari 2020
Na toch wel lang zoeken op internet, kwamen we bij Piet terecht. Dit is ons zeer goed bevallen. Afspraak gemaakt en keurig de auto geleverd met nieuwe apk. We werden zeer gastvrij ontvangen. Rustig alle papier werk gedaan. TOP! Bedankt! Zeer blij met de auto.
Ubel en Erna heeft geschreven op 16 februari 2020
Op advies van onze ergotherapeut kwamen we bij Piet terecht. We werden vakkundig en vriendelijk geholpen en waren erg tevreden met onze rolstoelauto. Toen we na een week erachter kwamen dat het in- en uitrijden voor Erna te moeilijk ging konden we zonder problemen onze auto omruilen voor een auto met lier en zijn nu helemaal tevreden!
Gerry en Tim heeft geschreven op 27 december 2019
Piet, we zijn helemaal gelukkig met onze Berlingo . Hij rijdt super en wat heerlijk dat ik niet meer hoef te tillen. We zijn super geholpen door jullie en zal het ook zeker bij anderen aanbevelen. Nogmaals dank je wel.
Dorina heeft geschreven op 11 november 2019
Een auto kopen in deze tijd is al niet makkelijk maar een rolstoelauto- of bus al helemaal niet. Na meerdere teleurstellingen (slechte auto's, onredelijk hoge vraagprijzen en zelfs een auto die niet reed bij bezichtiging!) hebben PW rolstoelauto's gekozen o.b.v goed contact en vertrouwen. Het was een heel eind rijden maar gelukkig bleek dat gevoel te kloppen want we kwamen niet voor niks. We hebben een Renault Kangoo rolstoelauto voor een schappelijke prijs gekocht en zijn er tevreden mee. Alles werd netjes afgehandeld met Piet.
Miranda & Frouk heeft geschreven op 16 oktober 2019
We waren op zoek naar bus of auto voor elektrische rolstoel voor Frouk. Na heen en weer geappt heeft hij ons goed geholpen en geadviseerd. Hij bracht bus naar ons toe laten zien en proefrit gedaan. We hebben bus Ford Transit gekocht. Piet weet heel veel van en heeft ons goed geholpen met regelen. Dank je wel, Piet!